Föräldragrupper

Vi erbjuder fyra träffar med olika tema:

  • Föräldraskap; Hur är det att bli förälder? Vilka tankar och funderingar bär du på inför ditt kommande föräldraskap? Detta är frågor som vi tillsammans med föräldrarådgivare diskuterar på denna träff.
  • Amning och första tiden med barnet; Information kring amningens utmaningar och fördelar. Hur ska jag mata om jag inte vill amma? Vad är viktigt för det nyfödda barnet? Detta diskuterar vi tillsammans med barnmorska och barnsjuksköterska från BVC.
  • Förlossning och smärtlindring; Hur startar en förlossning? Vad ska jag ha med mig i BB-väskan? Hur kan jag själv förbereda mig inför förlossningen? Hur kan förlossningen underlättas och hur fungerar olika smärtlindringsmetoder? Detta är några av de frågor vi tar upp tillsammans med barnmorska.
  • Träff med bebis efter förlossningen; ses vi, barnmorska, BVC-sjuksköterska, och nyblivna föräldrar med deras bebisar. Det finns möjlighet att utbyta erfarenheter kring förlossningen, möjlighet att prata med personalen på plats om sånt som känns osäkert eller jobbigt, samt att träffa andra nyblivna föräldrar. Vi bjuder på fika, välkommen!

Plats: Lindängens Familjecentral

För er som är listade hos oss, boka enkelt online:

Titta också in på länkar och filmer här under Aktuellt.